Domov - > eŠR ->

Presežki

11.10.2013, avtor: (as) / rubrika: aktualno

Na Univerzi v Ljubljani, Pravni fakulteti, bo 11. oktobra 2013 potekala predstavitev izjemnih znanstvenih dosežkov 2012 na področju družboslovja (vzgoja in izobraževanje). Znanstveni svet za družboslovje Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je delo dr. Andreje Istenič Starčič, dr. Mare Cotič in dr. Mateja Zajca prepoznalo kot izjemni znanstveni dosežek v letu 2012.

Izjemno znanstveno delo z naslovom »Oprijemljivi računalniški vmesnik pri poučevanju in učenju geometrije« je plod sodelovanja izr. prof. dr. Andreje Istenič Starčič in dekanje prof. dr. Mare Cotič z Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete, ter izr. prof. dr. Mateja Zajca z Univerze v Ljubljani, Fakultete za elektrotehniko.

Organizator predstavitve izjemnih dosežkov slovenske znanosti 2012 je Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije v sodelovanju z raziskovalnimi organizacijami. Predstavitve znanstvenih dosežkov omogočajo vpogled v delo slovenskih znanstvenic in znanstvenikov ter zajemajo bistvene znanstvene rezultate. Več informacij o predstavitvi je dostopnih na spletni strani.