Domov - > eŠR ->

Tudi mi smo stopili čez šolski prag

7.9.2011, avtor: Manja Žugman Širnik / rubrika: utrip

Že na prvi pogled je bilo videti, da so prav vsi učenci pridobili nekaj novih centimetrov, spet drugi so si spremenili pričeske, nekateri pa so se odločili, da se bodo med počitnicami prepustili tudi gurmanskim užitkom. Skratka, lenarjenja je konec, zdaj je treba zavihati rokave in začeti delati. Tega se najbrž že vsi učenci dodobra zavedajo, saj so od današnjega dne že ustaljeno vozili po starih tirnicah ter zavzeto sledili urniku, prav tako pa tudi pouku.

V letošnjem letu nas čaka vrsta novih podvigov, vsekakor pa smo za učence pripravili tudi veliko potovanj. Eden tovrstnih izzivov v bližnji prihodnosti je Finska, kamor se bodo podali naši najboljši učenci, poleg tega pa bomo v obliki ekskurzij dobro spoznali tudi našo zeleno deželo. Letošnje leto bo pestro in razgibano tudi na področju krožkov, saj smo jih ponudili celo paleto. Učenci, ki imajo radi ročne spretnosti, bodo pridno vezli, spet drugi se preskušali v novinarstvu ali pa počeli še mnoge druge stvari. Skratka, poskrbeli smo, da bo vsak posameznik našel nekaj zase in za svojo dušo.

V prihodnjih dneh se nam obetajo svetli trenutki tudi na področju športnih dejavnosti, saj bomo slavnostno odprli vrata naše nove telovadnice ter oznamovali dan šole. S tem bomo poskrbeli, da bodo tudi naši najmlajši ohranjali zdrav duh v zdravem telesu.